Fra jord til bord er konceptet om, at mad og dine råvarer skal være bæredygtige. De skal ikke nødvendigvis være dyrket konventionelt eller økologisk, de skal snarre være dyrket på den mest skånsomme måde. Ude midt i National Park Mols ligger landsbyen Friland, hvor Restaurant Moment har sin beliggenhed. Den hyggelige restaurant er omgivet af noget de kalder en skovhave fyldt med de grøntsager og urter. Planterne bruger til deres madlavning i jord til bord konceptet. Du kender den måske som en krydderihave, men modsat en krydderihave, så kræver en skovhave ikke at den skal vandes eller passes – det er jo nemt.
Hvis du gerne vil lære mere om jord til bord konceptet, og måske kunne dyrke dine egne grøntsager så er denne oplevelse noget for dig. Et jord til bord kursus har Restaurant Moment været med til at perfektionere.
Jord til bord kursus
At lave bæredygtig mad er ikke så svært som du tror. På oplevelse får du en rundvisning, hvor du får tips og tricks at vide. Derudover får du 11 retter lavet på de grøntsager, som Restaurant Moment dyrker ved deres jord til bord restaurant.
- Fortællingen om Restaurant Moment
- Rundvisning i skovhaven hvor grøntsagerne dyrkes.
- Tips og tricks til egen have.
- Middag med 11 serveringer
- Kaffe og lidt sødt.
- Mulighed for at tilkøbe drikkevarer.
Fun Fact
- Restaurant Moment genbruger deres spildevand.
- De bruger kun 2-300 kroner på varme om året
- Den jordanske prinsesse Basma bint Ali besøgte restauranten med jord til bord konceptet, for at lære af deres erfaringer med at genbruge spildevand til havebrug.
Se ledige datoer lige her og prisen for 11 serveringer.
Andre madskoler og smagsoplevelser
→ Indisk Kokkeskole
→ Cocktailsmagning hos Nohrlund Cocktails
→ Ginsmagning hos Njord Gin
→ Chokoladesmagning hos Peter Beier
→ Meyers Bageskole
Skriv et svar