Vidste du at surdej giver et fantastisk syrligt og knasende brød? På Meyers bageskole kan du lære, hvordan du bruger forskellige meltyper. Vidste du at speltmel giver et gyldent brød med en nøddeagtig smag.
Claus Meyers bageskole
Med Meyers bagekursus kommer du også til at bage brød i både træ- og metalforme, så du lærer hvilken forskel der har for brødet.
Bagekursus i København
Hos Meyers kommer du til at lære hvor nemt det er at lave en surdej og holde den i live hjemme i køleskabet. For nogen bliver det næsten et lille kæledyr. Undersøgelser viser også at flere glutenallergikere rent faktisk kan tåle brød der er lavet på surdej. Det skyldes at kornets proteiner og kulhydrater nedbrydes meget langsomt med surdej modsat at bruge konventionelt gær.
Så udover at et surdejsbrød som i kommer til at lave på bageskolen smager lækkert, så er det også super sundt. Du kommer både til at lære at bage alt fra hvidt brød til en godt og solidt surdejsrugbrød.
Claus Meyers bagekursus foregår i København på nørrebrogade i dejlige lokaler. Hvis du ønsker at komme afsted på et bagekursus på Sjælland så er Meyers bageskole lige oplevelsen for dig.
Hele oplevelsen varer varer 5-6 timer, hvor I får smagsprøver af eget brød undervejs.
Skriv et svar